En underbar känsla

För första gången på 1 månad så känner jag mig frisk. Eller jag har fått känningar i halsen (plus att slem från lungan fortfarande kommer upp) men känner mig ändå frisk. En underbar känsla. Så mycket roligt som jag har fått ställa in det sista, det har varit 50 års kalas, öl provning, middag, middag med jobbet. Så himla tråkigt, men nu hoppas jag att jag får vara frisk för nästa helg väntar roligheter igen. På fredag är det öl provning och middag i Göteborg och på lördag är det tjejfest, och det vill jag vara med på så jag måste hålla mig frisk.

Jag blev riktigt dålig denna gången, först blev Clara sjuk i 10 dagar hade hon feber, sen insjuknade jag med problem med lungan, feber, hosta, bihåleinflammation och allmänt slö. Så i februari månad känns det inte som jag arbetat något. Men jag har varit där några strö dagar men inte klarat det. Men nu har jag lyckas jobba en hel vecka och det var bra att jag inte hade några planer denna helg för jag var väldigt trött på fredag kväll och lördag. Men det är inte så konstigt.

Men under tiden som jag varit sjuk så har min dotter med kusin, moster och mormor varit i Ullared. Jag fick 4 nya te koppar i present, älskar dom. Helt underbara att dricka ur. Så nu skall jag ta mig en kopp te och fortsätta att kolla på rederiet. Ja man har ju inte orkat göra något annat och nu är jag helt fast i den serien.


Hoppas ni alla får en fin söndag.

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer