Ett år av ren knas & det bästa en läkare någonsin sagt till mig

Vårt lilla yrväder fyller 1 år idag. Ett år? Känns som vi hämtade honom för typ någon månad sedan. Han har bott hos oss sedan han var 9 veckor gammal. Jag minns det som i går när vi valde honom, eller rättare sagt han valde oss. Clara fastnade för hans andra bror tror jag det var som var eller flicka så "slö", och liten, medans Apollo då kom fram till oss, sög på mammans tutte direkt han såg henne (därav märkte vi att han var mat glad, han var störst i kullen av allt ammande) Vi hade börjat prata om att skaffa hund, Clara ville så gärna ha en hund. Vi googlade runt länge innan vi fann denna fantastiska kvinna som sålde hundar. Vi läste mycket om dom raserna som Apollo är, för att se hur det fungerar med en allergiker. Jag har aldrig mått bättre, inte haft allergi symtom (som jag burkar när jag möter pälsdjur) sen dag ett. Min läkare sa, gör dig aldrig av med hunden. Jag ser det som ett vaccin. Bästa orden en läkare någonsin sagt till mig.

Jag tror lite på det, för Apollo har sovit med mig sedan dag ett, vi har varit i trånga utrymmen (husbilen) men ändå aldrig känt något. Sen har vi turen att han inte fäller. Apollo har 4 olika raser i sig Bichon frisé, Havanais, Cavalier king charles & Shih tzu.

Men sen har den lilla busen varit ett litet yrväder i min värld. Jag som aldrig ägt eller umgåtts med hundar direkt. Han har alltid varit glad och MATGLAD därför älskar jag han så mycket. Men han har även vassa tänder som han leker med, så vet inte hur mycket kläder han "råkat" göra sönder?! Men dock aldrig skor, förutom Jonas skosnöre som han snodde/tugga sönder. Sen har han väl smakat på några skor, men inte mina och det är ju det som räknas haha.

Dock har jag nyligen köpt en ny stråväska, och den måste jag ha på golvet med en försiktighet. Alltså inte nära hunden. Den är bitvänlig och det har Apollo visat tydligt. Men väskan klara sig då jag kom på han direkt.

Så i morse startade vi dagen med att sjunga ja må han leva, och serverade en fat med skinka, köttbullar och gurka. Hans favoriter.

Men i alla fall. GRATTIS fina Apollo på din ettårs dag.

Gillar

Kommentarer