Ett projekt som aldrig blir klart.

God kväll.

Sitter nu och kopplar av vid datan en stund. Nyligen läst ur en bok som jag skall göra för kursen jag går på. Plus att jag sagt godnatt till barnen med. I morgon blir det skola igen för dom och jobb för mig.

I dag har jag hunnit rensa en del i min garderob, men det är ett projekt som aldrig blir helt klart. Man ändrar stil, eller växer / minskar, eller rör till det helt enkelt så man måste rensa / fixa i ordningen inom kort igen. Det är nog det tråkigaste som finns, men sådan skön känsla när det är klart för stunden.

Sen har jag även hunnit bygga klart Charlie lego bygge, det är inte super kul. Jag säger varje gång, du får lösa det själv. Jag tänker inte hjälpa till denna gång. MEN det slutar alltid med att han bygger gubbarna och jag får bygga resten. Han vet ju det, så för han blir det bara onödigt tjöt från mig. Haha, men sanning svider i bland.

Annars blir det lugnt, skall börja läsa min andra bok när barnen väll somnat, för då är det avkoppling till max. Kan hända att jag somnar i stället. Är faktiskt väldigt trött idag!

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer