Födelsedagskalas, Ullared och Drinkar

Viken helg jag har haft, i fredags så var vi i Göteborg och firade min mamma som fyllt år i April. Vi har inte kunnat firat henne tidigare pga sjukdomar. Men i fredags var det dags, vi blev bjudna på grillbuffé så himla gott. Sen till efterrätt så blev det en magisk god choklad tårta med passions cream. Så magiskt gott och mättande. Under kvällen så bjöds det på en massa goda drinkar, polkagris drink och solero drink. Jag var mätt och väldigt belåten när jag gick och la mig.


På lördag så fick vi en idé att vi skall åka till Ullared. Så på söndag hämtade jag och Clara upp mamma kl 07.00 och for ner. Mamma hade gjort i ordning matsäck i bilen Tunnbrödsrullar med skinkost och kaffe på det. Så slapp vi stanna på vägen och sedan tycker jag det är lite mysigt att fika i bilen. Tur att min man inte läser min blogg för då hade han blivit tokig och gått ut och städat bilen nu. Han är väldigt pedantiskt och jag tycker det är ok men smulor som ändå inte syns haha.

I alla fall väl nere så började jag blir lite orolig att det inte var öppet? Inte en bil nästan och typ inga människor. Då var vi nere vid 8.30. Men det var öppet och vi strosade runt där inne, men när vi skulle åka hem så såg vi att det kommit en del bilar på parkeringen. Men vi hade sådant härligt flyt. Vi fick köpt oss en massa fina saker.

Ullared shopping

Sodastream, soda mix, fiskespö, drag / fiskelåda, campingbord, hundkoppel till vår nya hund (kommer i maj), hår produkter, smink, deo, shorts, en vit jeans jacka, strumpor, bh, bikini trosor, monopol, nattlinne, ljusslinga, tulpaner, chips och inlines till Charlie, Clara köpte en massa kläder, m.m, mysdress, flugsmälla, badlakan, doftpinnar, sparbössa, camping vinglas, champagneglas och drinkglas ja sen har jag säkert glömt en massa men det var det jag kom ihåg för stunden.


Bjuder på lite bilder.

Längtar redan till fredag då får vi besök och i helgen väntar havsöring fiske. Tjoho!Gillar

Kommentarer