Folktomt & lycka för själen

I går så vaknade vi till en väckarklockan redan klockan 06.00, var så trött men kom snabbt på vad vi skulle göra. Så jag rusar upp och väcker Clara. Sen fixar vi i ordning oss och åker till Göteborg för att hämta upp mormor, morfar & syster dotter Isabelle. Så for bilen ner till Ullared.

Så folktomt så vi fick till och med parkering nere vid (ingången, där kundvagnarna står). Galet bra. Så sjukt skönt att vara där när typ ingen annan är där.

Fick köpt en hel del, höll mig INTE till budgeten men men, lycka i själen. Fick bland annat köpt en ny ananas lampa till köket, ny kökslampa, löpare, växt med kruka och allt, tulpaner, smink, kläder, bikini trosor, köks rengörings grejor, kuddfodral till prydnadskuddar, lite små grejor till Charlie (kalsonger, strumpor, vantar, mössa) Clara fick plockat ihop lite grann, kaffe kapslar, budda figurer 3 st, hårprodukter, hund mat, halsband, leksak, schampo & balsam, pyjamas, söta små ”skålar” när man friterat pommes, JA massa mer som jag glömt nämna. Just det Bingolotto köpte jag till mig och Clara OCH jag vann 👏🏻 2 sverigelotter 😂👌🏻🇸🇪

En lyckad dag med andra ord, vi satt som packade sillar på vägen hem MEN så kul.

Tack för i går alla inblandade ❣️

Allt nytt, löpare, salt & peppar, tulpaner & vas.

Ny kökslampa.

Gillar

Kommentarer