Första dagen!

God kväll!

Vilken start på träningen det blev idag. Jag trodde jag skulle skita i det, men Nej :) Jag gick dit med 2 kollegor. Niklas och jag tränade endast armar idag. Så vi turades om och han hjälpte mig. Inte dumt, för hade jag gått dit med Nedzada bara så hade jag troligtvis tränat allt och tränat fel. Men i dag blev det armar o uppvärmning. På fredag ev så blir det ben. Hoppas han kan på fredag bara.

I morgon skall jag jobba sista passet innan långledigheten :D UNDERBART! 6 dagar ledighet.

Orkar knappt skriva eller lufta upp te muggen så ont har jag.

I dag är det även 4 dagen utan bullar och endast nyttigmat :D. Har inte tagit mer än 1 latte och det var på söndagen. Har bara druckit svart kaffe. Tycker själv jag är jätte duktig. Så här länge har jag nog aldrig varit utan något gott, så det är stort för MIG!

Jag har legat runt (enligt fatsecret) på dryga 950 kalorier om dagen, kan låta väldigt lite i mina ögon. Men har inte sten koll på hur mkt man skall äta. Men om jag skall börja träna tre dagar i veckan så måste jag nog äta mer. Men det har gått så bra, är inte hungrig då soppan jag äter är mustig och middagen är det mkt kött och kokta grönsaker. Sen dricker jag en del vatten det mättar ju med.

Men skall läsa på mera om att äta rätt i samband med träning. Mitt mål är ner cm runt midjan vikta har ju inte jätte stor betydelse. Cm betyder med för mig!

Nu blir det in i duschen, Mina allt ligger och sover nu <3 Sen skall jag softa och titta på en film :)

Gillar

Kommentarer