Förvirring, paff och tokigt

Vilken dag det blev, när jag väl kom hem från jobbet så skulle jag ringa en kompis. Men så hade jag 3 namn av samma i telefonen. Men det tänkte ju inte jag på så jag tar första bästa namn / nummer som kommer upp och ringer, när hon svarar så blev jag så paff och förvirrad på samma gång. Jag kände igen rösten så väl men kunde inte placera namnet i huvudet. Så jag säger - Oj jag ringde fel och skrattar lite lätt. Varpå hon svarar jaha ja så kan det vara. Då säger jag - då får jag passa på att gratulera. Hon ba - va? Jag bara nej nu är jag helt fel och säger hejdå. Då skulle jag ringa en kompis, tror den som svarar är kompis nummer 2 som fyller år idag men det visar sig vara en gammal kollega.

Hon måste tro att jag är helt knas, men jag skrev ett meddelande till henne och förklarade. Tokigt det kan bli. Så jobbigt när man känner igen en röst men inte kopplar till tusen. Så nu har jag lovat mig själv att spara alla namn med för och efternamn samt ort man bor i. Slipper det bli så tokigt. Men jag fick mig ett gott skratt när jag duschade och tänkte på allt som hände.

Det är samma när man springer på någon som kommer fram och hälsar och tjatar på. Fast man själv bara står och tänker - vem fan är du? Och försöker snabbt komma på vart jag kan ha träffat denna människa.

Jaja, kul var det i alla fall. Men nu skall jag snart börja förbereda mig för att åka och fixa mina nagla. Vet dock inte var jag skall ha för färg men det kommer jag väl på när jag är där. Eller så får min kompis som skall med vara smakråd. Det ger sig.

Gillar

Kommentarer