Gör det inte, gör det inte. Jag gör det

Denna helg har verkligen gått fort tycker jag, och då har vi ändå inte gjort något speciellt. I fredags var vi hemma och kollade på handboll sen efter det blev det den nya Beck filmen. I lördags var vi i Trollhättan en sväng och handlade på Dollarstore samt storhandlade mat. Efter det blev det lite att greja hemma då jag och minstingen i familjen bytt rum. Så lite kabeldragning till hans dator har vi fixat.

I dag har vi varit på Ikea jag och Clara åkte dit, Charlie behövde nya hyllor nu när han fått ett nytt rum. Så himla bra det blev, jag passade på att köpa en ny matta till min nya walk in closet. Fyndade även 2 nya ljusbehållare till mitt rum. Efter att vi betalat och lastat in i bilen så säger jag till Clara skall vi ta en fika? Så vi fikar inne på Ikea, men när vi skall gå ut så händer det som inte får hända men ändå händer varje år kanske till och med 2 gånger om året.


Jag går förbi tallrikar, skålar m.m, och jag har nyligen köpt ny servis inte för så himla länge sedan. För jag tyckte att jag behövde en ny höst / vinter servis. Innan den behövde jag en vår servis, och innan den var det en sommar servis och emellan det var det en flytt servis och en jag har tröttnat på den servisen. idag köpte jag nya tallrikar och nya skålar. Jag gick där, Gör det inte gör det inte, Jag gjorde det. Jag gick fram och plockade med mig en servis glatt. Både jag och Clara tittade på varandra och sa, Henke kommer inte bli "glad". Men han blev faktiskt väldigt nöjd. Jag byter och grejar så ofta så jag förstå att alla "tröttnar" på mig. Sen när jag väll får en idé så leder det alltid till ett mega stort projekt. Det är låter alltid så himla bra när jag säger något men sen så ligger det en himla massa timmar bakom allt. Men lika glad är väll jag för det ;)

Är verkligen ingen jeans tjej, men så hittade jag dessa byxorna för ett tag sedan på HM i Linköping och blev förälskad direkt. Dom sitter snyggt och är sköna. Så får helt enkelt bara börja vänja mig att jeans kankse passar mig iallafall.

Lite go fika på det

Ha en fortsatt trevlig söndag

Gillar