GÖTEBORG & 4 sorters efterrätt!

Innehåller affiliate-länkar

(Inlägget innehåller affiliate - länkar)

I går var vi i Göteborg och firade min syster som fyllde 34 år! Det bjöds på grillat och 4 sorters efterrätt! Äppelpaj, ananaspaj, jordgubbar med glass & chesscake! Mums filibabba kan man lugnt säga. Far sköt salut och festen var igång.

Det bjöds på gott att dricka, jag körde så jag höll mig till coca cola & kaffe. Så Henke drack, vi hade med oss ungersk brännvin som Henkes farbror hade bränt själv i Ungern som vi bjöd på. ( Dom är här på besök, så vi fick en flaska i lördags) Jag ogillar ju brännvin! Så det var ju bra att jag körde!

Innan vi åkte till mamma & pappa där kalaset var så var vi på Backaplan för lite shopping. Jag fick köpt ett par nya örhängen och ett par solglasögon. Till syrran köpte vi ett halsband, håret reste sig på kroppen, hon fick en bra känsla! Härligt att se att hon blev så glad. Det var ett halsband med tre svalor på, hon kände när hon tog på sig det att "någon/några" var med henne. Nån fin anhörig som inte finns med på jordelivet. ( Jag och hon är lite olika, hon tror på sådant "hokuspokus" Inget fel med det! jag tror på ödet och Karma)

Tävla är ju alltid kul? Så vi delade in oss i par grupper och spelade boul, Jag & Henke vann Wehoo. Sen spelade vi speak out där vann jag och syrran! Så det var en bra kväll för mig! Pappa är ju så lätt irriterad och speciellt om han ät sämst 😂 Så reta han var ju bara för bra imma att jag dessutom var bäst.

Så en lyckad lördag ❣️


Klicka här -->Örhängen
Klicka här -->Solglasögon

Ha en underbar morsdag alla!

Gillar

Kommentarer