GREKLAND RHODOS

Nu är man hemma i kalla Sverige igen. Tråkigt vill jag lova. Vi alla i familjen längtar tillbaka. Nästa gång skall vi boka i 2 veckor.

Jag har aldrig varit i Grekland innan men jag är så himla nöjd. 10
🌟. Vi bodde på Rhodos village hotel, så himla grymt. Olika pooler och nära till havet. Vi hade all in clusive det känns, så mycket man ätit. Det finnas ju hur mycket restauranger som helst. Sushi, sovlakie, hamburgare, pizza, toast, hotdogs, grekisk, italienskt, mexikan, och buffé restaurangen. Allt var så lyxigt, och så gäst vänliga dom är där.

På kvällarna var det mini disko och Clara gick loss och dansa. Charlie tyckte det var roligare i spel hallen. Dom hade även aktiviteter på dagarna i poolen, zumba, relax, annan dans och "handboll" .

Glass i stora lass, och en massa drinkar. Men dom blandar typ 90/10 haha aldrig smakat så mkt ren sprit. Men deras öl Magnus var super god
👌🏻. Så jag höll mig mest till öl, fanta & Cola. Mini baren på hotell rummet ingick oxå, så det var perfekt att avsluta varje kväll med något gott bara jag och Henke på balkongen ❤️

Charlie lärde sig snorkla, Clara lärde sig simma
🏊🏻🙋🏼👌🏻 sådan lyckad semester. Clara lärde sig att göra beställningar på engelska. Charlie och Henke åkte jetski, men Charlie blev rädd och åkte en stund bara.

Jag blev brun även resten av familjen, har aldrig varit så här brun efter en resa.

Flygresan gick så bra, allt var över förväntat :) kommer åka tillbaka någon gång och jag rekommenderar det till 1000.

Bjuder på lite bilder
☀️

Brun ✌🏻️☝🏼️ dag 4 :)


// Alolisen

Gillar

Kommentarer