Halloween på Liseberg

I fredags hade jag planerat att jag skulle överraska barnen. Vi hade ju höstlov och jag tänkte att fredag sista vardagen på höstlovet skall vi göra något kul.

Så vi vaknade och gjorde i ordning oss, ivriga barn undrade vart vi skulle. Vi började att åka hem till mormor för att ställa bilen där. Vi promenerade ner till busshållplats och åkte mot stan. Barnens mormor följde med oss. Vi åkte till Masthuggstorget först, där fick Charlie ta hål i örat. Så glad och cool kille jag har. Dock var han bra nervös men det gick super bra.

Sen när vi var klara där så åkte vi mot Liseberg. Så glada, men Charlie var lite orolig då han visste att det spökade där. Men kul var det. Dock ville Clara egentligen åka helix, valkyria! Men jag vågar ju inte så hon fick snällt avstå. (Hon ville inte åka ensam). Men jag gick med på att åka Lisebergs banan med henne i allafall.

Vi åt och fikade, spelade lite. Mamma vann stjärnvinsten på hem och hobby. Så nöjd!

Senare åkte vi hem till mamma och pappa för att ha tacos mys. Barnen lämnade jag kvar där, vi skulle nämligen ha halloween fest på lördagen. Wehoo! Kommer mer om det i ett annat inlägg!


Ett underbart höstlov med massa nys minnen ❤️

Gillar

Kommentarer