Hälsningar Tandfen, Chili bea & äpple paj!

I går drog Charlie ut en av sina framtänder. Det är en mjölktand och den har han lyckas slipa ner ganska bra. Helt sjuk faktiskt, för hans andra framtand som är en vuxentand är ju helt ute så hur lyckas man slipa / gnissla ner den andra då? För man tycker ju att den borde drabbas också då! Det är mig en gåta. Hmm, lär ju aldrig få ett svar på den frågan. Men nu har han i alla fall dragit ut den tanden, och när han drog ut den så hade redan hans vuxen tand kommit en bra bit. Konstigt det där. Men men, den tanden kommer jag verkligen spara för att visa honom när han blir äldre. Lite kul!

Så i natt så var tandfen på besök. Tandfen lämnade som vanligt en liten lapp och en peng. Snacka om att Charlie var glad i morse. Kul med lite rim och lappar till barnen, det uppskattas verkligen his barnen.

Sen så i går passade jag även på att baka en äpple paj, en förälder till ett barn kom med en hel kasse med äpplen från deras trädgård. Så då passade det ju bra att baka. Men den är redan slut det är ju lite synd.


Soya vaniljsåsen är faktiskt väldigt god! Tycker den är bra mycket bättre än "vanlig" vaniljsås.

I dag när jag kom till jobbet så möttes jag av att en kollega skrivet en fin hälsning på vår tavla. Man blir faktiskt väldigt glad och det värmer en del! Så en bra start på dagen kan man säga!

I dag efter jobbet så åkte eller jag promenerade med Apollo till Veterinären han skulle få sin 12 veckors spruta. Det är faktiskt väldigt bekvämt att ha en veterinär så när sig! Han var super duktig, han pep till precis när hon stack nålen sen var det inget mer. Heja dig Apollo! Clara var med mig också det tyckte hon var spännande. Men roligast var när hon frågade mig vad det var för raser, haha. Jag läste på lappen som jag hade med mig, och hon bara skrattade. Jag kan verkligen inte uttala Shih tzu, bichon frisé, bichon havanais & cavalier king charles. För mig låter det som bearnes och chili bea typ! Haha, men kul hade vi!

Nu skall jag plocka ut disken och sen tar jag kväll.

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer