Har jag bestämt mig så får det bli så & Heja Sverige

I morse när vi vaknade hade jag bestämt att vi skulle åka och bada, men vädret var ju sådär. Solen var framme vid 12 och då drog vi till prässebo för lite bad. (Det var riktigt gott i vattnet)
Men fy vad det blåste, jag började faktiskt att frysa efter en stund. Men jag jag hade bestämt mig för att bada idag med barnen och då fick det bli så oavsett vädret. Vi tog med oss en termos med bullens korv i och passade på att luncha där borta. Mysigt värre, så jag lekte kiosk med barnen så fick dom beställa. Korv med bröd, jordgubbar, saft & jätten kex. Så det blev en väldigt mysig dag trots blåsten. Men vi gav upp efter 2,5 timme.

Innan vi drog och badade hann jag och Clara med en shopping runda på lagerutförsäljning i Trestad. Jag fick köpt en ny klänning och ett linne, Clara fick köpt två tröjor och ett par solglasögon. Älskar den affären.

Snart skall Apollo klippas och sedan skall vi njuta av lördags kvällen!

Apollo nyduschad efter badet idag. Han var så nöjd när Charlie satte på han en slips! Hoppas ni alla får en fin lördag. Glöm inte kolla på Sverige - Tyskland som går nu! Heja heja Sverige! Hittills är dom grymma!

💚

Gillar

Kommentarer