Hästholmen & Ruinen

I dag checkade vi ut från Vadstena camping och åkte vidare mot Gränna. Så glad att jag lämnade det stället. I morse när Henke skulle duscha, så kommer han in i duschen och ser att någon bajsat i duschen och försökt att dra ner / putta ner det med den man skyfflar vatten med. Hur funtad är man då?! Men nöden kanske inte har en någon lag, när det endast fanns två toaletter!! Men äckligt i min värld!

Men vi gjorde lite småstopp på vägen.

Först såg vi en skylt med en kaffe kopp på så vi tänkte att vi svänger in och kollar vad det är för något. Men när vi kom upp på toppen så hittade vi inget, men vi bestämde oss för att sträcka på benen. Tur det för där träffade vi en äldre kvinna och jag tror det var hennes barnbarn, dom tipsade oss om Hästholmen. Så vi åkte vidare mot Hästholmen. Jag ångrar det inte, dom har ett kaffe där som tydligen är väldigt omtyckt. Dit bör man åka om man ändå har vägarna förbi. Väldigt fint nere vid hamnen, och kaffet var super mysigt. Hemlagad italiensk glass. GOTT! Jag tog mig faktiskt en Belgisk våffla med en Italiens vaniljkula. Älskar den! Vi var nere vid hamnen och fotograferade också.

Sen åkte vi vidare mot Ruinen som låg längst vägen. 11 km från Gränna. Där fotograferade vi en del. Så himla vacker utsikt.

Sen anlände vi till Gränna! Mer om det kommer i morgon. Men är förälskade i campingen & Gränna centrum så mycket kan jag säga!

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer