Hejdå Påsken, Hej husbils helger!

Nu är påsken över, vi började redan på långfredag med att ha gäster. Barnens farmor och ”farfar” var här på middag. Vi njöt av mat och efterrätt i solen. Sen blev det en del gott att dricka. Mådde sisådär när jag vaknade på lördagen. Men det var värt det. Vi spelade charader på kvällen och det blev en hel del skratt.

TACK för presenter och en rolig kväll. ❣️

Sen på lördagen Påskdagen så var vi bjudna ner till mamma och pappa i Göteborg. Vi firade mamma som fyllt 55 år och påsken i sig. Blev massa god mat, äggjakt & poängpromenad för barnen. Det var kul och barnen var ivriga!

Tack för en mysig Påsk & födelsedags kalas ❣️

Sen när vi kommit hem på söndag (vi sov över) så åkte vi och rensade i husbilen. För nästa helg eller helgen som kommer så skall vi åka till Hjo för mys med barnens faster med familj! Premiär för husbilen. Så allt är tvättat, ny bäddat, påfyllt och rent och klart att bara åka på fredag.

I dag har vi varit hemma hos Henkes två söner. Sen tog vi en promenad till Stenungsunds torget för shopping. Hittade ett par Nike skor till Charlie bara. Sen tog vi en glass och drog oss hemåt för att bara slappa och förbereda oss för skola / jobb imorgon.

Bjuder på lite bilder och hoppas att alla haft en mysig ledighet!

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Tack själva för en mysig långfredag. 😘
nouw.com/genomeuropa