Helsingborg, smärta,läkarbesök och ett Tips!

I helgen som var så har jag och min man firat att vi fyllt år och att vi varit gifta i 4 år. Så vi bokade in oss på Hotell Marina Plaza i Helsingborg för att bara mysa och äta gott. Vi åt verkligen den helgen kan jag lova, är typ fortfarande mätt. Det var så skönt att byta miljö, underbart.

Fredag morgon innan vi skulle resa i väg så hade jag en tid hos gyn pga *se tidigare inlägg*. Det såg bra ut sa hon, hon kunde se några små cystor och hon tog massa bilder och prover så jag skall tillbaka den 7 dec, sen har dom även skickat en remiss till Sahlgrenska för att göra ultraljud på tarmarna, för hon såg vilken smärta jag fick när hon tryckte på visa punkter. Så nu väntar jag på det, men smärtan är fruktansvärd i mellan åt. När vi promenerade i Helsingborg så fick jag stanna eller vila mig en stund, hade så ont. Det är samma när jag sitter i bilen jag får vrida och vända mig det trycker eller något åt det hållet. En jobbig smärta. Sen så är även min hudförändring kvar, så vi får väll se om den försvinner eller hur det blir. Men blödningarna har upphört så det är skönt.

Men det känns skönt att det är på gång med massa nu, men jag har så ont visa dagar så det belastar min rygg då jag lutar framåt när jag går. Sen blir jag trött mentalt med, men jag hoppas på en lösning snart. Skall äta 9 värktabletter om dagen i 7-14 dagar så får vi se om det hjälper. Vi håller tummarna.

Nu blir det jobb och längtar redan hem så jag kan se Tinkas julkalender. Den är så sjukt bra, en dansk julkalender. Såg den förra året och i år har dom kommit med en ny säsong. Wehoo!!

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,