Hemfärd från La Spanien!

Hej alla goa!

I skrivande stund sitter man på planet på väg hem till kalla Sverige. Hade lätt kunnat stanna en vecka till eller 1 månad eller varför inte flytta utomlands. Älskar vår & sol och det får man bäst i andra länder än Sverige! Men en vacker dag kommer jag inte bo i Sverige. När jag är pensionerad eller vid ett annat tillfälle. Älskar palmer, kan sitta en hel dag och bara kolla på en Palm. Så ett land med palmer i vill jag bo i.

Vet att mamma och pappa skojat eller så menade dom allvar med att flytta när dom går i pension. Först skrattade jag, sen så tycker jag det är en super bra idé. Man lever faktiskt bara en gång.

Iallafall, resan har varit så himla bra. Fått shoppat en del, min väska vägde för mycket på hemvägen, plus att vi köpte en till väska i Spanien för att få plats, just det vi lånade en väska av M & R med. Haha, så kan det va. Men är nöjd med alla mina köp. Dock ville min kråka Isabelle ha en väska, men fick inte plats med mera. Men vi skall resa igen så då får jag köpa en till henne. Clara & Charlie fick ju shoppat en del så fick inte plats med mer.

Sen måste jag passa på att berömma maten i Spanien, jätte god. Även för mig som har så mycket allergier.

Nu skall ja blunda, vi hörs!

Gillar

Kommentarer