Hemlagat, Konstigt mejl och 3 i rad

I dag åkte jag och Clara upp till Trestad för att kolla in lite kläder. Jag hittade en t-shirt, 2 jack/tröjor och Clara hittade en kjol och en tröja. Till Charlie fanns inget, lite tråkigt men så kan det va. Sen tog vi en sväng in på överby köpcenter för jag behövde en ny kabel till min bil. Alltså en laddkabel till min nya mobil så jag kan ladda den i bilen. Jag tänkte jag köper två en på 3 meter och en på 120 cm, bekvämt när man ligger i soffan/sängen med en lång kabel, men när jag kom hem visade det sig att 120 cm kabeln var till en annan telefon. Typiskt men men inte mycket att göra.

Efter vi strosat runt så blev vi fika sugna så vi tog en fika på espresso house, jag tog en paj med vaniljsås och Clara tog en kladdkaka med grädde. Till det tog jag mig en chailatte och Clara en varmchoklad med grädde och marsmellows. MUMS!

När vi kommit hem så var det dags för att laga mat, vi gjorde hemmagjord kebabtallrik. Vi använde fläskytterfilé som (kebebkött), hemlagat mos, sallad och sås. MUMS. Det godaste jag/vi ätit på länge.

Sen fick jag ett väldigt konstigt mejl idag, sant eller? Haha, skickade mina koder direkt ;) *Not*.

Falskt eller sant tro?!

Gillar

Kommentarer