Hemma dag!

Varit en hemma dag idag, härligt. Bara myst runt. Rebecka har varit här med dottern Alisia, gud så stor hon blivit men ändå är hon så liten. 6 månader, men lilla Charlie gör ju så hon ser större ut, för att han är så liten! :0)!

Lilla krabban har nog satt ett litet system, han somnar vid 22.00 vaknar runt 01.00 sen somnar han och vaknar runt 03.00-03,30 sen somnar han om igen efter matning och vaknar vid 6 tiden sen somnar han om igen o vaknar vid 8-9! Helt otroligt, slår inte fel med tiderna. Hehe! Spännande och se i natt om han kör samma system. :) Tycker det är helt ok, men det är ju aldrig fel när dom sover hela natten. Men det kommer komma den dagen då dom sover hela förmiddagarna och går inte upp förens långt efter 12 och då klagar man för det. haha, man är otrolig som människa.

Det är ju samma med vinter o sommar, man klagar då med, det är för varmt, för kallt, tråkigt väder, bla bla bla! Man är aldrig nöjd! Men jag tycker bäst om våren, då regnar det sällan och det är lagom varmt! :0)!

Längtar nu till sängen, är bra mör i kroppen, varför? För att jag slappat hela dagen! ;)

Ha en fort trevlig kväll!

Kram!

Mina troll! Clara tycker det är så roligt att hjälpa till med Charlie!

Gillar

Kommentarer