Hög musik, massa god mat, fika i mängder & ladda ny energi.

Oj vad jag längtar till helgen nu. Men snart är vi där. Varför jag just längtar till denna helg är för att jag och min man skall åka till Helsingborg och bo på hotell och bara ro om varandra. Kommer bli så härligt. Vi skall bo på Elite Hotell Marina Plaza, Min man slog på stort och bokade suiten. Barnen skall sova hos mormor och morfar och Apollo skall sova hos Jonas, Mia med familj. Varför det just blev det hotellet så är det för vi varit där tidigare och trivdes väldigt bra, och frukosten är super duper bra. (Ett måste i min värld).

På kvällen skall vi till en restaurang som heter Glada änkan, den skall tydligen vara väldigt bra. Så vi går se. Men har goda förväntningar. Henkes dotter Charlie med man skall också med ut, så det blir trevligt. Vi skall även på "kalas" vid 12 tiden. Men mellan kalaset och middagen på kvällen skall vi bara ro om varandra.

Vi får hoppas att vi kanske kan få se lite sol i Helsingborg så vi kan ta en härligt promenad innan man far hem på söndag. Men så skönt det skall bli. Hög musik, förhoppningsvis sol, stanna till och fika, äta gott och bara ja? HA KUL!

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Gillar

Kommentarer