HopNpop

Hej alla fina människor!

Kom nyligen hem, varit på HopNpop, shopping, restaurang, mer shopping & avslutade med kalas för Fanny. Himla lyckad lördag vill jag lova. Så nu skall vi ta lördag hemma. Det tar på krafterna att vara ute och flänga.

Fick handlat så himla bra idag, två grå stickade tröjor, 2 par leggings, ett Metalica linne, en tjock tröja till Charlie, en jumpsuit till Clara, en stickad tröja till Clara, strumpor till mig ja det var nog allt. Det enda jag betalade var 77 kronor. Det kallar jag en lyckad affär. Anledningen? Jo hade fått massa bonus checkar av H&M. Så sådan shopping är verkligen kul.

HopNpop då? Så himla bra, man skulle egentligen boka biljetter sa dom, men Henke löste det imma att han "kände" en av dom där. Så vi fick hoppat. Vi kom precis vid 11 då dom skulle ha sin genomgång med regler. Jag trodde bara det skulle vara studsmattor men, det var lite gladiatorerna med. Klättervägg, klättra på olika höjder, balans gång, man kunde möta varandra med en stor säck man höll i, m.m. Jag tycker det är helt klart värt ett besök. Det blev inte så stojigt och stimmigt, dom hade sina regler så det var super bra. Lek och buslandet kan man lätt bli trött i huvudet av men detta var super. Så åk dit vetja!

Sen var vi och firade Fanny i Trollhättan. Väldigt lyckat det med!

En bra Lördag med andra ord.


Gillar

Kommentarer