Hoppat för livet

Precis hemkommen från Vara. Vi har haft en helt fantastisk dag idag med min syster och hennes familj. Vi lämnade Göta innan 10 och kom hem exakt nu. Vi har verkligen tagit vara på hela dagen.

Barnen har hoppat för livet, jag tror det var 8 hoppborgar och 2 hinderbanor (hoppborgar), sen bjöd dom barnen på glass, saft & bulle. Även fiskedamm var gratis. Jag köpte italiensk sorbet glass till mig. Så gott, speciellt citron. Sen avslutade vi med Pizza hos syrran. Brandbilen, polisen och ambulansen var på plats med. Så Charlie fick testa att sitta i polis bilen och ambulansen. Han fick även testa en skottsäker väst. Super tung. Vi fick en liten genomgång med polisen och spikmattan och västen. Jätte spännande och intressant.

Väl hemma hos syster Började alla tjata på mig att jag skulle klippa och färga dom, så Isabell klippte (raka nacken) jag och färgade topparna lila, Clara färgade jag topparna lila (toning), Wilma klippte jag tuppkam och färgade lila, Ludvig klippte jag tuppkam och Syrran toppade jag ca 5-10 cm. Alla nöjda och glada. Evelina ville att jag skulle klippa henne med, men jag vill verkligen inte raka henne som hon ville att jag skulle göra. Som tur var glömde hon av det så jag hann smita hem.


Jag tycker han står lite märkligt bakom hästen.

Gillar

Kommentarer