Höst nytt, yoga och middag i Göteborg

Söndag idag och vi har lämnat hundarna till en hundvakt. Vi skall prova och se om det fungerar att dom är där. För vi skall resa bort över en helg och måste se om det fungerar med hundarna, då dom har en katt som inte är van vid hundar. Så vi håller tummarna. Har även hunnit med tre yoga pass idag, en för nybörjare, en för axlar och nacke och den sista blev yoga nidra. Känns väldigt skönt för kroppen. Är väldigt nöjd med mig själv att jag börjat yoga. Passar mig väldigt bra!

I går fick jag hem en klänning jag beställt (konstigt att man fick hem det på en lördag?), den satt för bannat bra på och jag längtar tills jag skall ha på mig den. Den var super skön i materialet och det kändes knappt att jag hade något på mig. Så det är bra betyg. Lite höst nytt är alltid roligt. Kollar på en senapsgul jacka med men jag får fundera lite. Det är ju en speciell färg men kan bli snyggt till hösten eller kanske en vinröd jacka. Har även införskaffat mig en korall, blev himla bra i mys hörnet (bild nedan).

I fredags så fick jag äntligen tillbaka min bil som har varit på lackering. Jag har varit utan alldeles för länge, men nu så. Känner mig glad. Så i fredags for vi ner till Göteborg efter arbetet, det bjöds på go mat och go citronkaka till efterrätt. Det slank ner en och annan drink med, så lördagen var jag bra trött i kroppen. Inte bakis men trött. Men det var skönt att komma hemifrån lite.

Hoppas ni alla haft en underbar helg, det har jag. Nu laddar jag i soffan för en ny arbetsvecka.

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,

Om hundvakten funkar, så blir det ju lättare att åka hit också!! ✈️🤪

nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,

Ja exakt 👏🏻👏🏻

nouw.com/alexandragalambosi