Höstens favoritväder, kalas i Vedum & ett vad!

Börjar inlägget med en bild på vår fina Apollo. Tycker denna bilden blev så härligt höstig.

I dag har vi varit i Vedum och firat Ludvig som fyller år. Den smarta mamman sa typ att han önskade sig lego till alla. Så ni kan ju gissa vad han fick?! Jo en himla massa lego. Så nu har hann och göra i kväll och några dagar framöver. Vi fick tacos och gofika. Så mätta och glada vara vi när vi lämnade Vedum.

I dag var det så sjukt varmt så man kunde tro att det var sommar ute. MEN jag hoppas hösten blir så här. Kan inte bli bättre, jag gick i t-shirt och svettades liksom. Helt sjukt. Vad har hänt med vädret!? Undrar verkligen hur vintern blir. Spännande och se.

Sen så slog mamma vad om en sak, vi skall till Ullared den 28 oktober. Jag sa att det kommer vara kö in imma att det är en lönehelg. Men mamma påstår att det bara är till att gå in. Så halv 8 skall vi satsa på att vara där, och är det kö klockan halv 8 så lovade mamma att hon skulle BETALA allt jag handlar. Alla julklappar och inredning som jag plockar på mig. ALLT verkligen. Jag tror hon kommer ångra sig rejält om jag vinner för det är ett gäng tusen som kommer rycka då!! Jag hoppas ju så klart att jag vinner, det är ju rena drömmen att gå in där och roffa åt sig allt man vill ha. Jag behöver inte titta på en enda prislapp om jag vinner vadet. Så nu hoppas jag innerligt att det är galet mycket folk. Fast samtidigt kanske det är mer värt att betala själv och gå direkt in. För att stå i kö är ju inte det roligaste som finns. Men kul att slå vad om en sådan grej, det hör ju inte till vanligheten att man slår vad om det!!


Nu börjar snart bingolotto igen, så ni alla får ha en underbar söndag kväll.

Sen pallade vi äpplen från hennes träd innan vi åkte hemåt!

Blev kjol idag, har aldrig på mig det. Men hittade denna skönhet på Hm igår. Den är mjuk och riktig bekväm att ha på sig!

Gillar

Kommentarer