Hur stolt?

Nämen hur stolt blir man inte som förälder när ens barn kommer hem helt pirrigt för att han / hon gjort något i skolan. I går kom Charlie hem från skolan, då hade han gjort en ljus behållare och en snäcka av gips. Han var så pirrig och nervös, jag blev så otroligt glad. Jag älskar min barns kreativa och idé fyllda sidor. Dom är bäst och deras pyssel betyder allt. Jag älskar att dekorera vårt hem med deras fina saker som gjort. Jag ser glädjen i dom när jag vill ha sakerna framme.

Sen har vi ju odlat lite här hemma och nu har det blivit ett resultat, chilin har kommit och jordgubbarna har börjat komma. Så sjukt stolta är vi. Vi har ju inte direkt gröna fingrar men nu jäklar skall vi odla och plantera blommor som vi skall hålla vid liv ett bra tag tänkte vi i alla fall.


Nu skall jag hoppa in i duschen och förbereda mig för att åka på en liten shopping runda. Skall fixa i ordning lite presenter till fröknarna, för nästa vecka är det skolavslutning. Som mina barn längtat efter sommarlovet. Till hösten väntar nämligen nya utmaningar för min stora docka som går ur mellanstadiet och min lilla pojk som går ur lågstadiet.

Hoppas vi sådant här magiskt sommarväder då med.

Gillar

Kommentarer