HUSBIL?!

Jag och mina ideér dom dyker upp ofta. Som för ca 2-3 veckor sedan kom jag på att jag vill ha en Husbil. Vi har varit runt och tittat. Varit i Lidköping hos en privat person (riktigt skämt), sen på bilfirma i Lidköping och även i Backamo. Men till sist hittade vi en jätte fin i Jönköping.

Så då var vi inte sena med att ringa på och kolla om den fanns kvar. Så i onsdags åkte vi ner till Jönköping och köpte den.

En bra ny börjar leksak. Lagom dyr och lagom stor.

Den har 6 plaster så vi kan åka ganska många i den ändå.

6 sängplatser. Våningsäng bak och två dubbelsängar, en ovanför våra framsäten och en i mitt. (Man fäller ner bordet och vecklar ut som en säng).

Litet gulligt kök, med kyl & frys.

Toaletten är jätte fräsch verkligen. Pluset är att det inte är en Porta potti i utan en kassettoalett. (Man tömmer på utsidan, slipper gå igenom husbilen).

Så i helgen har Henke polerat och grejat med utsidan och jag har inrett på insidan. (under mina pauser från pluggandet)

Jag ogillade dom gröna med blommor dynnorna så vi köpte fleecefiltar. Så mycket mysigare. Sen var vi på Ikea och köpte muggar, tallrikar, skåla, knivar m.m.

En liten radio fick följa med hem och nya täcken och kuddar samt lakan och sängkläder.

Vi har varit ute i helgen och åkt med den, men nu till helgen skall vi iväg och sova borta hela helgen. Jönköping stannar vi i på lördag men fredag har vi inte riktigt bestämt än. (Tur att jag har internet så jag inte missar plugget (synd, haha) ) Skall bli skönt när skolan är slut så man kan lägga alla energi på att njuta i stället för stressen man har.

Bjuder på bilder ❤Så himla nöjd.

Nu får jag fortsätta att plugga, som jag gjort emellanåt i helgen. Så 4 veckor till sen kanske jag är människa igen. Plugg plugg plugg!// Alolisen

Gillar

Kommentarer

Patriciabloggar
Patriciabloggar,
Ser ju jätte mysigt ut! Min sambo är uppväxt med husvagn och vill gärna ha en, jag som inte är, och egentligen aldrig ens sovit i en, tycker de känns bökigt. Ska bli kul och läsa uppföljande inlägg om era turer. Kanske jag kan bli övertygad 😊 kram!
nouw.com/patriciabloggar
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Hej! Jag är en typisk "asfaltsblomma" Jag är uppvuxen i Göteborg, gillar inte skogen, kryp och diverse. Vill ha det bekvämt. Men jag känner att husbil om jag får inreda som jag vill så kan det Kanske bli min grej. Haha. Men jag kommer uppdatera alla turer vi gör. Jag ser framemot och "se Sverige" från alla håll och kanter. Vi hörs Kram!
nouw.com/alexandragalambosi