Huvudvärk!

Usch o fy, vilken huvudvärk jag har idag, hade lite i går med. Brukar aldrig ha huvudvärk. Men jag tror det beror på att det är så rått ute faktiskt. För jag har sovit o ätit ordentligt. Men visserligen har jag fått en finne i pannan o den spränger tycker jag. Det kan ju vara orsaken oxå. Låter konstigt men en liten liten finne kan faktiskt göra väldigt mycket. För huvudvärken kom ju i samband med lilla finnen. Men det ger väll med sig.

I dag skall man eventuellt träffa Renée men är inte hundra än, hon skulle ringa när hon kom till Gbg! :)

Skall små plocka lite nu på morgonen tänkte jag, Alla killar i familjen sover och flickorna är vakna. Lustigt att det blir så, det har hänt 2 ggn under helgen bara! :)

Så det är bara att låta killarna vila ut ordentligt! Charlie lär väll vila hela dagen ändå, men mysigt att sova med pappsen!

Sitter o tänker lite om det är normalt att spädbarn äter så mycket.

Jag ammade han några gånger under kvällen i går, sedan vid 22-23 gav jag han sista amningen, han vaknade vid halv 2 fick mat sedan vid halv 5 och drack ungefär 160 ml ersättning, då det inte kom något från mig, sen vid 8 fick han 75 ml bröstmjölk som jag lyckade få ut. Men det kanske är normalt! Hmm! Får fråga på hans första bvc besök på måndag! Det känns att han växer i alla fall, Jag minns att Clara åt väldigt mycket i början med. Men jag tycker det låter väldigt mycket. Men det kanske det inte är! Min mjölk räcker ju inte till i alla fall :( Men det blir till att amma dagar kvällar o ersättning på natten då! För konstigt nog är det bara natten det är svårt att komma något! Lustigt!

Ha en härlig söndag alla!

Kram!

Gillar

Kommentarer