I survived!

Vad skall man börja någonstans?! Att ha småbarn är super duper stor skillnad mot dessa stora juveler jag har. Vi passade Oskar ( 9 månader) igår, han somnade så gott i min famn vid 21.20 så jag la ner honom i resesängen. Men när jag själv skulle lägga mig så vaknar han och skall sova med mig 😂 asså denna natt?!
Han har skallats, han har ryckte mig i håret men bästa av allt han har skrattat. Så han somnade om i min säng men vaknar 03.30 för välling? N E J han ville leka. Så han ställde sig upp mot säng gaveln och plockade ner mina ljus & änglar 😂. Men jag gick upp för att hämta välling men han skrattade bara när jag kom ner. Så jag och Henke börja ass garva vi med.
Vad skall man göra liksom? Så vid 04.30 så tog han en välling och somnade om och sov till 8. Men han har snurrat, legat på mitt ansikte och sovit. Så otroligt mysigt. MEN, jag känner mig fortfarande färdig med småbarn 😂 Det räckte att låna honom.
I dag tog vi en lång promenad till lilla Edet. Charlie tog med en kompis oxå. Så fikade vi & köpte blommor. Så vi har planterat i dag med! Men berättar mer om det i morgon.
Men Oskar är helt fantastisk, han har inte gråtit en enda gång sen mamman lämnade honom. Han har bara skrattat och försökt ”prata”.
Älskade unge 💚
Men idag är moster trött, moster tog ett långt bad! Kinarestaurangen fick laga middag. Men såååå värt det!Vi hörs!

Gillar

Kommentarer