Idéer & Beslut

Är det något jag har mycket om är det idéer, jag älskar att knäcka nya idéer eller lyssna på andras. Jag älskar att kasta mig in i saker som kanske inte alltid är dom klokaste besluten. Mitt senaste drag var när jag sa upp mig, det ångrar jag inte en endaste gång. Jag verkligen stormtrivs där jag är idag.

Men så är jag ju som jag är, så nu har jag gjort ett beslut ikväll. Inväntar papper bara plus har fått bra hjälp och papper av en bra person, så sen skall jag skicka i väg ansökan. Så får vi se om det leder till en förändring eller om jag nöjer mig med där jag är i dag.

Vi är ju ett gäng på jobbet (6 pers) som skall starta upp arbetsledar gruppen. Det kommer bli super kul,jag älskar ju starta upp projekt är taggad som f'n :)!

Men så kommer detta men et, vad är mitt nästa steg? Måste jag utvecklas mera? Behövs verkligen det? Sen 2011 har jag skaffat mig två utbildningar / kurser ekonomiassistent samt löneassistent, sen uska på ett par månader (2 månader, validerade), sen blev jag sektionsföreträdare, sen tillbaka till uska och nu starta upp arbetsledargruppen ja just det jag började ju studera svenska b eller 2 eller vad dom kallade den med.

Men jag känner att jag ändå kanske behöver ha något vid sidan om, när barnen lagt sig så vill jag ha utmaningar?! Haha, vi får se vad som händer! Jag är ju endast 29 år ;)

​// Alolisen

Gillar

Kommentarer