IMPULS

Att börja studera var egentligen inte ett självklart val. Men av ren impuls så sökte jag denna utbildning och av ren tur så kom jag med. Jag är så tacksam för mina impuls ryck som jag får ibland. Detta ledde till ett bra välmående. Jag är mer avkopplad nu, jag är inte lika trött, ingen ångest över att ett kvällsjobb väntar eller helg jobb skall komma. Det är som en klump från bröstet som släppts. Då vet man att man mår bra.

I skolan går det jätte bra, jag tycker det är super kul och jag TRIVS. Jag trivs super bra, och man börjar lära känna fler i klassen. & vår lärare är super bra. Det gör ju super mycket. Snart skall jag ut på praktik så då kommer en stor prövning, för att sitta och göra en massa uppgifter är en sak och jobba med det man studerar till är en annan sak. Men jag är jätte positiv till detta.

Mina två uppgifter som jag lämnat in hittills har varit jätte positiv så det ökar ju oxå intresset av utmaningar.

& det där med pendel att helt plötsligt börja pendla. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men jag är riktigt avslappnad av att bara kliva på tåg/pendel och låta någon annan ta mig fram. :)


// Alolisen​

Gillar

Kommentarer