Insåg!

Insåg att det var dax att börja tvätta "Folkes" kläder, det är ju en del. Har fullt en maskin 3 återstår. Inget vidare kul, men det måste ju görs. Passa på när man har fått lite krafter, så en maskin om dagen får det bli! Skall ju hinna torka med! På fredag skall man till Ullared, nu ville gubben med oxå, så typiskt han! Men vi får väll se om han följer med, För jag sa till honom att han får ta hand om Clara, och hon springer gärna i väg :0) Och det vet jag inte om han är så pigg på. Men jag kan ju knappast springa efter henne! Hehe. Såg familjen annorlunda i går, så var familjen från Motala där med sina 7 barn, jag fick huvudvärk. :0) Hehe, snacka om att vara stark för att orka ha med sig 7 barn ner på 2 vuxna!

I går var min dotter utan blöja hela dagen, 2 kissar i trosan slutade det med. Tycker det var jätte duktigt. Men hon själv började gråta när hon kissade ner sig första gången. Stackaren, men det är ju ingen fara lilla vännen, men hon var helt förstörd! Sötnöt.

Denna vecka blir det mycket planerat, i dag tvätta och ta det lungt, på torsdag kanske träffa Jennie, fredag Ullared, Lördag Kalas och melodifestivalen med gäster Söndag Slappa :0)!! Så denna vecka kommer säkert att springa i väg!

4 veckor kvar idag med!

Underbart!

Gillar

Kommentarer