Inte bara frukt, 4 ben också?! Onödigt att sluta utan allergi också.

Oj vad dagarna går här nere, i förrgår var vi bjudna på middag hos Henkes ena kusin. Sicken mat dom lagat. Gryta på hjort och potatis till plus inlagd sallad. Blev propp mätt men var tvungen att ta efterrätt med så jag fick knö ner det med. Tog en Jäger snaps emellan för att ”göra plats”.

Han har verkligen allt i trädgården, vindruvor, persikor, nektariner, jordgubbar, hallon, tomater, ja massa mer saker men helt plötsligt när vi satt på verandan och åt så kom en häst gåendes. Tydligen går hästen runt på kvällarna löst för att äta lite gräs. Men han ville ha vår mat så dom fick ta in han i boxen en stund. (Annars brukar den vara i hagen). En sak om det kommer en katt eller hund upp på verandan men en häst det känns för likt Pippi Långstrump haha.

Men va söt hästen var, han tröttnade på att köpa leksakshästar till sin dotter när hon var liten så han köpte en ponny istället.

Men varför skall kvällen sluta utan allergi? Onödigt vänner onödigt, jag fick mega allergi mot förmodligen höet. Näsan, ögon slöt börja rinna och klia. Tog medicin men det hjälpte för stunden. När jag kom hem fick jag tvättat rent ansiktet ordentligt. Men annars mår jag super!


Så söt häst!

Gillar

Kommentarer