Jag överlevde dagen

I går blev jag så sjukt dålig, Helt plötsligt började näsan rinna, hostan kom och febern tog ut sin rätt. Jag fick sova middag två gånger. Så det var plugg, somna, lägga mig ner, plugg, somnade och om igen. Helt sjukt. Men fick klippt ihop en stor del av materialet vi använder.

I morse när jag vaknade var jag inte 100 %, och jag väntade på mina fina klasskompisar. Så Henke lämnade barnen, jag gick med upp på morgonen och gjorde i ordning Clara för skolfotograferingen idag. Men sen la jag mig igen, och precis när jag skulle somna, så insåg jag att jag var tvungen att åka till affären och köpa fika bröd och färska frallor som vi kunde äta.

så när mina fina flickor väl kommit så fick jag någon super energi. Så vi fick pluggat ass mycket, Men nu känner jag mig helt slut. Ätit Ipren hela dagen kan vara det som varit min räddning oxå. Så jag skall ta mig en tablett, smörja näsan med idomin salva och ta mig en dos nässprej.

Hoppas jag vaknar frisk i morgon. Skall beta av resten av mina uppdrag. Så jag kan ta ledigt på torsdag om jag har tur ;)

​// Alolisen

Gillar

Kommentarer