& Jag sa JA

Godmorgon underbarste morgonen.

I dag vaknade jag till en ny titel, jag är nu fästmö och har en fästman <3 Är så galet glad. & nu skall jag berätta hur det gick till!

I går var vi bjudna hem till en vän som fyllt 35 år, vi var bjudna på middag och spelkväll (Monopol). Vi kom dit och minglade lite, sen satte vi oss till bords och skulle äta. Jätte gott Rebecka, tack igen! Sen blev det lite dricka och mingel, o så var det dags för monopol. Vi spelade, hade pauser skrattade och hade det jätte trevligt. Musiken var på i bakgrunden och hela kvällen var underbar.

Sen satte spelet i gång. Jag hade lyckas köpa 2 gator, vi var 8 personer som spelade så det var ganska svårt faktiskt. Men jag lyckades köpa två i allafall. Henke gjorde affärer och hade sig, till slut behövde han en gata från mig. Aldrig, jag sa nej nej nej. Men så säger han att han vet att han kommer få mig att släppa gatan. Han säger in för alla att han älskar mig överallt och så kommer ringarna fram LER STORT är så himla lycklig. Alla blev jätte glada, allt blev kaos allt blev underbart och perfekt. vi sätter på varandra ringarna och jag brister ut till Rebecka du skall bli stjärnan på bröllopet? Hahaha, ja vad skall man säga. Jag var full av kärlek, det öppnades champagne och ohhhh vad jag älskar honom.

& självklart svarade jag JA <3

​// Alolisen

Gillar

Kommentarer