Jag skrek - Stopp, det rinner in vatten!

Helgen!

Söndag igen och jag tycker denna helgen har gått otroligt fort, men det gör inte så mycket för snart har jag semester. 18 dagar i rad skall jag bara NJUTA med familjen. Helt galet vad jag längtar till denna semestern, jag är helt "slut" för att jobba. Jag vill bara vara ledig nu. Men snart så.


Fredag: Då var min man på julbord så jag och barnen hade tacos mys och sedan godis häng i soffan. (Jag är ju inget taco fan, men jag tänkte jag överraskar barnen med tacos) Sen hade jag turen att Henke ville hem relativt tidigt, så glad när han ringde. Jag trodde det skulle bli mitt i natten men icke. Wiiee! Så i fredags hände inte så mycket förut mys med barnen ensam. Just det jag klippte hunden också, jag testade klippa honom för ett par veckor sedan och det blev så himla bra så jag fick göra det igen. Så fin och jävlar va duktig jag var! Skall låta pälsen växa ut och ta bilder nästa gång så jag kan visa er.


Lördag: Då bakade jag lussekatter / lussebullar. Samma sak men olika namn. Sen så hämtade vi Claras kompis Tindra som skulle sova hos oss, och Charlie hade sin vän Leo här. Vi lagade hemlagad potatisgratäng, sås och fläskfilé. Potatisgratängen blev så himla god, helt perfekt. (Han är bäst min man på att laga mat)

Söndag: Vi hade en tid att passa på Specsavers, Clara och Charlies glasögon var färdiga. Dom är så fina i glasögon, mina små troll. Sen efter det så åkte vi och tvättade bilen, Charlie hade inte stängt dörren ordentligt när han skulle hjälpa Henke, så vattnen spruta in och jag skrek i bilen, - Neeeej, Stopp, vattnet rinner in. Så jävla kul. Var på Henke öppnar dörren och säger, - Va är problemet, det är ju bara vatten?! Haha jag trodde han skulle bli galen, men vi kunde bara skratta åt det. Så himla kul. Jaja, men bilen blev super fin! Tack mina fina killar.


Hade på mig mina nya örhängen idag, Från Edblad.

Gillar

Kommentarer