Jewelry from my husband

Hur kommer det sig att man helt plötsligt blir super förkyld?! Jag m å d d e ju bra i morse sen efter ett par timmar så kände jag mig jätte konstig. Näsan rann och jag kände mig febrig. Men som tur var så ringde bästa svärmor och ville att vi skulle komma på lunch. Det tackar vi ju inte nej till. Gulasch soppa med gott bröd till. Sen hade hon bakat en massa goda bullar. Älskar verkligen hennes mat och efterrätter.

Fick en massa härliga ljus från henne, det passade ju perfekt när det ändå var så dåligt väder idag. Höst känsla till max. Myser verkligen av det, älskar ljus, det får mig att bli avslappnad. Något jag mer börjar tycka om är rökelse, innan tyckte jag det dofta för mycket. Men nu njuter jag av doften.

D a g e n till ära bar jag alla smycken jag fått av min man. Det var ett armband och halsband med en fjäril hängandes från märket snö. Sen var det fjärilsörhängen rån Caroline Gynning, och så mina fina ringar jag fått av honom. Har den ringen endast vid middags bjudningar. Känns inte som en vardagsring direkt. (Visar bild nertill).

Såg att fönsterna i bakgrunden behöver putsats.

​Ha en fin lördags kväll allihopa. 

Gillar

Kommentarer