Jobbigt att behöva åka när man inte vill

Hej svejs :)

Startade dagen med sovmorgon till kl halv 8. Då hör jag att Henke kommer hem. Då hade han fått ett återbud på första jobbet. Så det var bara att stiga upp och ta en kaffe i hop innan han skulle åka igen. Lite små mysigt tycker jag.

I dag skall barnen till sin pappa, får se hur det går. Charlie gråter och vill hem. Har hänt varje gång. Dom är där varannan helg, jag kan förstå han. Här hemma har han sitt rum och vill han dra sig undan så går han in där. Plus att han har sin riktiga syster här bara (som han är van vid). Men hos sin pappa har han tre andra "kompisar/ syskon" eller var man skall säga. Så det blir ju klart lite jobbigare. O dela rum kanske inte är så kul jämt (om man aldrig gjort det tidigare). Hemma är han ju van vid sitt egna. Sen har jag och barnen alltid varit tillsammans på semester och helger m.m. Vi har ju åkt på semester själva och varit på äventyr på dagarna själva. Pappan har ju inte riktigt varit med. O det är klart att barnen då är vana vid mig.

Men min sambo och mina barn fungerar ju till 100 %. Men han ger ju barnen 100 procent uppmärksamhet och kan även säga i från. O dom får vara med på allt han gör. Så det är ju klart att det blir annorlunda där med. Kul att utvecklas och får upptäcka saker och ting.

Så hoppas innerligt att det går bra denna helg. Skär i hjärtat av att se pojken ha den paniken att inte vilja åka. En vecka innan börjar det. O jag vet ej vad jag skall säga mer än att du kommer få det kul. (Hoppas jag) Men ändå vill han inte åka. O jag har frågat om något hänt där?!

O jag tycker det är upp till pappan att visa att han finns där för pojken. Alla barn som vuxen behöver olika tid och är olika utvecklade. Känner sig barnet tryggt hos ena föräldern o det är kaos hos andra så får ju dom lösa det.

Jag själv hade ju gjort allt för att barnen skulle trivas. O lagt alla mina timmar på barnen när jag väll träffar dom. För att barn minns vad som hänt, händer hur föräldrarna är (arga, skriker, eller mer lugna) Barnen är smartare än vad vi tror.

Min älskade son <3

// Alolisen

Gillar

Kommentarer