Jönköping / Ångest!

I morgon skall jag ner till Jönköping, gubben är redan nere. Men barnen skall inte med, jag får alltid en klump i magen dagen innan o samma dag jag åker, gillar inte att vara utan barnen. men i bland måste man det med. Så min mamma o pappa skall komma och passa dom.

Vi skall slå många flugor i en smäll i morgon, först skall vi på namnkalas, sen hem till en vän i Jönköping o där blir det utgång. :) Älskar att gå ut i Jönköping, inte för att jag gör det så ofta men det är roligt när det väll gäller. Krogen blir väll 1-2 gånger per år. O då är det om jag är i Jönköping. :) Tycker det är roligare med tillställningar med nära och kära.

Men det med klump och lite små ångest, det är fruktansvärt. Men jag vet hur uppskattat det är när man väll få barnvakt. Men det är endå jobbigt, men det är bara att bita i det sura äpplet. Jag försöker aldrig prata om barnen när jag är utan dom. För då blir det att man bara vill hem. Det är inga problem om jag vet att jag kommer hem och sover, men att sova borta det är det sega. O jag njuter verkligen när jag kommer hem till dom igen. För då förstår jag hur "skönt" det var att inte byta blöja, gå upp tidigt och göra välling, eller nått, bara vara för en dag!

Det räcker gott och väll, sen kan jag börja om ;) haha!

Så nu skall jag snart lägga mig, kolla klart på idol ev.

Ha det toppen // Kram!

Gillar

Kommentarer