Julafton

Då var julafton för detta året avklarat. Tråkigt men så är det, jag älskar ju julen. I går startade vi morgonen med att barnen hade fått varsin lapp i morgonstrumpan. Dom skulle gå in i vardagsrummet och leta bland alla klappar efter varsitt paket med ett kryss på. Det tog sin lilla tid och vi fick "styra" dom lite så dom tillslut hittade. Clara fick en ny cykel och Charlie fick ett mobilfängelse, sen så fick han en till lapp med en gåta så han kunde hitta nyckeln till fängelset för i där fanns en ny telefon.


Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till mamma och pappa i Göteborg. Vi minglade lite innan det var dags för kalle. Alltid kalle, älskar kalle. Efter kalle blev det mat, så otroligt gott i år. Sen kom tomten, Apollo skällde och skällde, men när han fick paketet så tog han den och sprang i väg. Eller jag fick ta paketet från tomten han tog den och drog. Haha, trodde aldrig han skulle reagera så.

Efter paketöppning så blev det efterrätt och gott att dricka. Sen var det dags för att spela julklappsleken vi vuxna. Jag fick ett donats järn, Henke fick en öppen spis (batteridriven). Men bästa presenten fick mamma, 2 st one pice med julmotiv. Hahaha pappa och mamma såg så söta (roliga) ut.


Mätta och glada så gick vi och la oss vid 00 tiden. Vaknade någorlunda utvilade vid 9 tiden. Vi tog en lång mys frukost med massa god mat, och nu är vi hemma för att bara ta det lugnt. I morgon kommer det gäster hit och på fredag skall vi mysa med familjen Jensen i Hjo.

Självklart hade jag mina elf tofflor på mig.

Sen så skojade jag lite med pappa, jag har gjort egna "julgranskulor" till granen,. Haha tre bilder på bara han hänge i granen

Hoppas ni alla fått en fin jul <3

Gillar

Kommentarer