Kalas,jobb och träning

Hej svejs.

Sitter och har nyss avnjutit en god middag. Blev sallad med oxinnanlår, jätte gått :). i dag har jag jobbat, men det var så soft på jobbet så jag kunde kompa ut kl 15. Det passade ju perfekt då jag skulle ut till Hjärtum på kalas. Barnen var redan ut körde dit, så jag behövde bara byta om på jobbet och åka direkt. Sparade ett ex antal minuter ;).

Lill fisen som blev 6 år idag, var nöjd med sitt kalas i går och kalas idag. :) Sötnöt. Men självklart så har jag ju inga bilder då jag totalt glömde av att ta kort (händer sällan). Men hon va så söt, hon hade tatuerat hela ansiktet, men så var det nästan tvättbortat. Så hon såg ut som kriger sj ;) Haha! <3

Sen åkte jag hem med mina troll och passa på att åka till gymmet. Körde bröst, mage :) Är så himla mör i armarna med. Så jag orkar inte lufta upp dom över huvudet ens. Så jag vill inte veta hur det är i morgon med bröst, armar o hela kroppen egentligen. Men känns gött :)

Nu blir det soffhäng en stund, sen natten. Skall jobba extra i morgon, i morse ångra ja mig, men nu känns det helt okej att jobba i mon. Trots att jag jobbat helg!

Avslutar med en egobild ;)

// Alexandra

Gillar

Kommentarer