Kan det hålla i sig nu

Vågar vi hoppas att sommaren har kommit, vi får hålla tummarna att vädret är här för att stanna. Glass väder, fotbolls väder och semester längtan har börjat krypa fram. Charlie har ju börjat spela fotboll så det är match varje helg nu, och då vill man ju ha gott väder så jag kan få lite solbränna under matchens gång.

I helgen var jag och barnen i Göteborg för lite shopping, jag fick bland annat handlat en ny picknik korg som vi invigde i lördags kväll. Vi åkte upp till sjön som ligger väldigt nära oss, vi grillade och fikade. Vilken dag, vilken värme vi hade. Sen att man kan sitta ute och äta sin frukost är ju magiskt och alltid en bra start på dagen.

När vi var i Göteborg i lördags så passade jag på att fira morsdag, hon fick blommor och en massa triss lotter. Blev vinst så det är kul. Mamma hade bakat en rabarber och jordgubbpaj så GOTT. Hemlagad vaniljvisp, MUMS! I Söndags så blev jag firad av min familj, jag fick en ny kaffe mugg som det står Det jag älskar mest med mitt hem, är den jag delar det med. Fick även doftpinnar och ett kort. TACK mina älskade barn!Lördags sen kväll, blev det lite ostbricka.

Vi fick nya munskydd av farmor och Ronny i Spanien. Nu är vi bra coola!

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,

😍😍 Så coola är vi 🤣

nouw.com/alexandragalambosi