Kastar av mig lite skit!

God morgon!

Nu har barnens pappa hämtat Charlie, Han ville inte åka. Det skär så i hjärtat att se. Clara skall han hämta på skolan vid 4. Fattar inte varför allt skall krångla hela tiden. Han brukar hämta vid 12 varannan fredag, men alltid är det något. Som i går kväll fick jag ett sms om att han hämtar båda barnen på skolan kl 16, men det är inte bara att lösa barnomsorg? Fattar inte ibland hur han tänker. O kalas skall vi ej tala om. Dom är 9 i klasen två kalas har hon missat eller om det tre till och med. För att han orkar inte köra. Jag blir så frustrerad, barn e barn dom har sitt roliga dom vill gå på med. Jag tycker man kan offra sig det blir 8 kalas på ett år. Skulle det vara att man själv är upptagen så fine, men men när jag säger till 2 veckor innan utan respons och frågar dagen innan om kalaset. Då är det antingen att han har glömt eller att vi skiter i det denna gång. Jag blir så jävla trött!! Och han skall lämna 17 på söndagar men blir alltid innan 13 typ! Man kan aldrig planera sin egna lilla tid som jag har varannan helg och då skall jobbet planeras in, tur jag har Henke som tar emot dom!

O jag kan ju inte höra av mig till honom heller. Då blir det sura miner och taskig attityd. Men det är lätt att ringa mig varannan helg när han har dom o klaga på att dom är sjuka?! Eller något annat. Jag skall finnas till hands!? Claras mage som utreds hur mycket har han varit med? INGEN GÅNG! Jag har frågat om han skall med, jag har tagit ledig när hon skulle läggas in men ändå var det hans dag. Orka! Men jag kommer alltid finnas för mina barn. Men det tar på en att han inte går och kommunicera med.

Och när jag själv säger att han har blivit surare och helt omöjlig att prata med sedan hans nya tjej kommit in i bilden. Då svarar han inte ens!? Kanske har jag rätt?! Kanske har han det svårt med henne?! Ingen aning bara spekulationer från mig!?

Underhåll wehoo jag får 1500 för två barn på typ heltid! Det skall räcka till allt. Alla säger till mig att jag skall anmäla det?! Lätt? NEJ för då hotar han med att han skall ha barnen varannan vecka! O det vill jag inte utsätta Charlie för, som inte ens vill vara där 4 dagar i månaden! Pust!!! Pengar är inte allt, men med vabb och mediciner och allt annat som jag får stå för är det inte alltid lätt! Mormor och morfar finns så fint för mig i bland <3

Och bäst tycker jag när han ringer och säger till mig att jag skall handla andra kläder, kläder han tycker om eller? Jag handlar det Clara vill ha på sig! PUNKT! Jag kommer aldrig tvinga mina barn och bära obekväma jeans för att det är snyggt? Clara älskar leggings och så får det bli!!!

PUNKT för mig!

// Alolisen!

     

Gillar

Kommentarer