Katt :)

Vilken toppen helg,

Fredags; Ullared och det var typ inget folk :0) Underbart. Massa god mat, fika och Massa shopping blev det. Fick bland annat köpt Tassimo maskinen där nere, 1499 kr kostar den där. Den med display och det där, men kapslarna kosta nästan som hemma. Ullared tog 44 kr för kaffé och Ica maxi tar 47 kr så det var inte mycket skillnad. Men köpte ju när jag ändå var där nere. Sen fick jag köpt massa andra grejor. Till mig själv blev det en väska :0) och lite smycken. Det mesta gick till Clara "Folke" och gubben.

Lördag; Först mera shopping med familjen :0) Sedan på 3 års kalas till mosters lilla prinsessa Isabelle. Väldigt god mat fik vi! Sen hem och kolla melodifestivalen med mina föräldrar. Super kväll.

Söndag; Gubben fiskar, och jag och Clara åkte till Ammo och shoppade :0) En himla massa shopping, så nu får det vara bra för denna månaden! Eller kanske något mera! :0) Fick köpt present till lilla Emelia som fyller 5 år redan. Tiden går så fort!

Så nu sitter man vid datan i det lugna, Clara somnade på soffan. Var mycket underhållning på Torp idag, kul! Gubben har inte kommit hem än! Så jag bara njuter nu. Har fått målat ena sidan av spjälsängen! Det kommer ju ta någon vecka att måla den, så det blir riktigt bra! Så det var dax att börja! För det börjar ju dra i hop sig! :0)

I kväll blir det solsidan på tv, Weeiii!

Clara blev målad på Torp idag!

Kommer bild sedan, något knasigt med sidan!

Gillar

Kommentarer