Kidnappad typ?!

Innehåller affiliate-länkar

(​Inlägget innehåller affiliate - länkar​)

Morsdag och vad passar inte bättre än att "kidnappa" mamma?! I dag gjorde jag och min syster det. Vi sa till henne att hon skall vara klar till klockan 13. Så kom jag och syrran och plockade upp henne för att sedan åka in till Pinchos där vi bokat bord. Mamma har bara varit där en gång på en möhippa. Så det passade ju bra att ta henne dit då hon inte varit där så ofta som andra restauranger. Vi beställde in 15 rätter och började mumsa in på dom. Blev bra mätta, sen beställde vi in 4 efterrätter och gott o dricka. Jag och syrran beställde in alcohol free en Soda pop & en Virgin mojito drink och mamma fick en Naked coffee. Dom drinkarna utan alkohol var faktiskt goda.

Sen fick mamma paket, vi hade köpt en karaff som var inristat Världens bästa mamma, Kram Elin & Alexandra plus lotter och ett morsdag kort. Så mamma var mer än nöjd för denna dag. Kul när vi kan överraska henne!


Hoppas alla haft en fin morsdag, jag har haft en fantastisk. Min startade med att dottern gjort frukost, fick ett hemmagjort presentkort med massa olika händelser, pyssel och kort. Känner mig mer än nöjd älskade barn.

Gillar

Kommentarer