Koberg julmarknad

Vilken ljuvlig dag jag varit med om, så mycket ny energi i kroppen. Jag och min man bjöd ju över Claras kompis med mamma i går på spontan middag så bestämde vi oss för att åka till Koberg julmarknad idag söndag. Så vid 11 tiden så rullade bilarna ditåt. Jag har aldrig varit där, min man har varit där för länge sedan. Men va mysigt. Det var verkligen en julmarknad precis som jag föreställt mig. Jag tyckte mat boden delen var den bästa delen.

Det var så mycket julkänsla och så mycket folk. Vi prov smackade på korvar, julmust, glögg, knäckebröd m.m. Så himmelskt gott. Vi köpte med oss korvar hem (päronconjak, julkorv, svartpeppar och lamm), knäckebröd, glögg, godis, brända mandlar, 5 små tomtenissar på en träpinne (så söta) och mer saker som jag glömt.

Charlie vann på lotteriet så han vann två små söta filurer till granen. Så han var nöjd och glad. Jag köpte en vildsvins kebab i pitabröd, God. Charlie älskade den. Sen handlade vi lite fika och bara njöt av dagen. fick härlig skön sång till. Vi tog oss en promenad upp till slottet och kollade in stallet. Tog massa härlig bilder. Allt var så perfekt idag. Barnen hoppade på hö kuberna som fanns lite överallt. Apollo var ju självklart med, han blev härligt smutsig, han grävde med nosen lite överallt.

Allt var så himla perfekt idag, vi kollade aldrig på klockan och vi kände oss inte stressade för 5 öre.

Så efter ett x antal timmar så begav vi oss hemåt. Med så mycket ny energi!

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Mysigt 🎅🤶
nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Så underbar marknad 🙏🏼🥳
nouw.com/alexandragalambosi