Kul med Jul!

Kan inte fatta att det är jul om 2 dagar, eller redan i morgon för oss. Vi firar alltid alla syskon med barn o respektive dagen innan. För man har ju andra planer på jul. Så i mon skall vi till mamma o pappa i Gbg så kommer alla dit. :=) Skall bli kul, alla fina barnen och mys med oss vuxna. Så kommer tomten i mon med :0) Spännande, Clara kommer nog bli jätte glad.

Har jobbat en stund idag, sedan bar det av hem och plocka upp familjen och åka vidare till Uddevalla. Skulle handla klart dom sista klapparna och köpa en födelsedagspresent med. Så nu är allt klart SKÖNT. Så nu är det bara till att koppla av ända fram till jul afton som skall vara hemma hos oss :0)! I mon blir det ju inget ansträngande, man åker ju till ett dukat bord ;0) härligt med det i bland oxå!

Vad lill grabben i magen bråkar med mig :0) Vaknade vi 1 natten till idag och skulle kissa. Vad gör inte pojken då, jo sätter igång med världens disko i magen, han sparka och höll på. Pust tänkte att jag aldrig skulle få somna om, men efter 30 minuter ungefär då vet jag att jag kollade på klockan sista gången. Lilla bus unge. Undrar om han blir lika busig som sötaste Clara! Spännande!

Ha en toppen kväll och morgon kväll, sedan är det JULAFTON :D weeeii!

God Jul ALLLA!

Gillar

Kommentarer