Lådbilsrally!

Är på Öland med mina fina barn, i går var vi på Ölands djurpark hela dagen, super väder o super trevligt. Ungarna hade skit kul :). Älskvärt. I dag var vi på något som heter lådbilsrally, hur häftigt som helst. Dom hade vägar, en bro häftiga el bilar, ambulans, polis, lövbergslila, schenker o massa flera märken, så barnen fick åka 5 gånger o det vara låååånga gånger på olika banor. köra traktor, eller ge sig ut på "vägen" med häftiga bilar (kort kommer en annan dag) sen fans det tivoli o massa annat skoj, hopp grejor o diverse :) Dom älskade det, Sen drog vi ner till havet idag, underbart :) Solen har verkligen varit med oss :) Gilla. Sen åkte vi till en restaurang Lammet & grisen, man fick äta hur mycket som helst av allt. Hur gott som helst var det med :)

Jag rekommenderar verkligen öland för folk med kids :) O även annars med, men jag har med mig en 2,5 åring o en 4 månaders. Vi har skit kul :)!!

Ha en super bra kväll :) Kram!! :) Massa bilder kommer en annan dag på parken o även lådbilsrally :)!! Så får ni se hur lyckat vi haft det!!

Gillar

Kommentarer