Legoland

God morgon :)

Vi har varit i Legoland, helt underbart. Vilken stuga vi bodde i. Stort som ett hus den var på 113 kvm, två plans med Jacuzzi och bastu i. En fin liten trädgård med bord och stolar utanför. Helt underbart. Bästa stuga jag varit i ;).

Hela resan gick jätte bra, vi åkte hemifrån vid 6 på morgonen och tog båten kl 8 i gbg. Det är ju massa köer och så så därför behövde vi åka så tidigt. Barnen har aldrig kommit upp så lätt som att bli väckta med att, - God morgon idag skall vi till legoland :). Båtresan gick toppen, åt frukostbuffen på båten. Så gott :) Sen spelade vi lite och shoppade i butiken. Barnen hade fått pengar av Henke föräldrar så Clara köpte en Elsa frisör docka och Charlie två Star wars paket.

Dom 3,5 timmarna på båten gick snabbt. Sen i bilen på väg till Billund ca 2,50 h gick oxå väldigt smidigt. Vi tog ett stopp vid Statoil och köpte Kaffe :). Trots att det regnade hela vägen till Legoland så var man ändå glad att vi åkt. Väll framme så checkade vi in och handlade lite snabbt i deras super dyra Supermarket, behövde lite kvällsmat till kvällen som vi kunde avnjuta i stugan.

Efter det for vi in på Legoland, så sjukt häftigt. Jag har varit där när jag var liten men ingen annan i familjen har varit där. Alla 3 var grymt imponerade. Så fräckt. Vi åkte karuseller, åt middag och shoppade :) Allt var toppen. Efter ca 4 timmar där inne så var man lite mör. Så vi bestämde oss att åka till stugan.

Dagen efter så regnade det så vi började med Lalandia vattenpalatsen och badade i massor utav timmar, så fräckt där med. Perfekt för barnen. Efter det gjorde vi i ordning oss lämnade sakerna i stugan gick tillbaka dit och käkade middag. Sen for vi i n på Legoland igen och betade av massor av saker vi missat dagen innan.

Och snacka om att vi hade tur med vädret, dag 1 regn hela vägen till Legoland när vi väll går in kommer SOLEN. Dag två regn och så vi bestämmer oss för att börja med Lalandia när vi går in på Legoland så SOL :).

Grymt och bra resa :)

> Kärlek <3

Gillar

Kommentarer