Leker med allt!

God kväll!

Sitter i det "lugna" och tar mig ett glas vatten. Ätit middag för en stund sedan och även städat barnens rum/lekrum. Grr kan jag säga på det, hatar allt som har med leksaker att göra just nu. Men hatar det inombords. Dom har för mkt leksaker, men ändå leker dom med allt. Hur? Men värst av allt är när vi skall städa, hjälper dom till? Jo Clara pyttelite O Charlie? Nej nej nej nej. Försöker med att det skall vara "kul" att städa. Hittar på olika ideer. Men NEJ han stökar ner mer än städar. Clara säger jämt att hennes rum är städat, då har hon lagt det i en hög typ!

Snart är jag lång ledig. Då skall vi ta oss en dag och städa ut julen. O fixa i barnens garderober i deras rum. Jag tänkte rensa ut allt och fylla upp med typ lego och pyssel samt målarsaker.

Sen måste jag oxå skaffa bättre förvaring, kanske med många lådor och sätta upp olika bilder på så kanske Charlie kan lägga bilar där det finns en bild. Det kanske kan rädda mig lite. Skall Googla runt lite på nätet på förvaring. Så kan S plocka med sig det hem.

Det jag drar mig för lite är att Charlie fyller år snart, vad skall han önska sig? Mer leksaker eller kläder som vi föräldrar tycker är bra. Det är ju hans dag så självklart får det ju bli leksaker, (Men hoppas hälften köper kläder). Vissa saker går i sönder andra vill jag skall gå i sönder men lyckas inte ;)!

Jag tycker det är roligt att vara med och leka när det är Fika, matlagning m.m. Är en mycket för mamma pappa barn lekar men ibland så!

Sen behöver jag även en ny skänk / byrå i hallen så jag kan få ordning på mina skrapar grejor, just nu pysslar jag inget då jag vet hur rörigt allt är så jag vill inte ta tag i det. (Orken är borta för en stund).

Köksmästaren :)

I dag har Clara varit med och hjälpt till med middagen :D Hon var så sur när jag kom hem från jobbet, TROTTS. Så fick jag en ide att låta henne vara med och göra middagen. Hon bankade köttet, kryddade det och ÅT super duktigt :D

Nu är barnen lagda, då skall jag surfa runt lite och sedan blir det dusch och sängen :D

God Natt Sov Gott Alla Fina <3

Det tog 30 minuter, sen så hade Charlie stökat ner Grr <3

Gillar

Kommentarer