Lite nytt från IKEA & nya snyggingar till våren

I går så åkte hela familjen till Ikea för att köpa ett nytt sminkbord till mig. Det blev en hylla från Alex serien såklart. Bättre namn får man leta efter. Vi passade på att fika där med, barnen älskar ju mjukglassen. Men när vi sitter och äter glassen så drar helt plötsligt Charlie ut sin tand. Ganska kul, glass är ju inte hårt direkt haha. Men den var faktiskt lös sedan innan. Så han kunde inte äta upp struten då det kommit lite blod på. Men han var nöjd ändå och höll sin tand i handen tills vi kom hem så han kunde lägga den i ett glas med vatten.

Så tandfen gjorde ett besök här i natt. Alltid lika kul och se om hon lämnar någon lapp eller hur mycket pengar. Denna gången blev det 30 kr och ingen lapp, den kommer kanske till nästa tand. (Tappas inom kort).

Vi fick skruvat i hop hyllan och jag fick gjort i ordning mitt rum, kändes gott. Dock behöver jag en stol / pall nu bara. Helst en gammal goding. Jag får ge mig ut på loppis helt enkelt. Tänkte en vit gammal med armstöd och en dyna som jag kan klä om i sammet. Kan bli väldigt snyggt. På tala om något snyggt så har jag köpt ett par nya vår skor idag. I puma stil. Bjuder på bild nertill.


Nya skorna som jag älskar!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Gillar

Kommentarer